Αρχική

Τα Κομμωτηρια

Από το 1962 ο αείμνηστος Χρήστος Kρητικός νιώθοντας αγάπη για την κομμωτική, άνοιξε το πρώτο κομμωτήριο ”Κουρος” (ανδρικό – γυναίκειο- παιδικό). Το 1993 ένωσε τις δυνάμεις του με την Αγλαΐα Μπαλάσκα και την Ειρήνη Γυμνοπούλου δημιουργώντας μια εταιρία.

Με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίσαμε την ανοδική μας πορεία και δημιουργήσαμε ένα δίκτυο κομμωτηρίων  σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας προφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

ΟιΥπηρεσιες

Με γνώμονα πάντα την παροχή ολοένα και και καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας, το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για να σας χαρίσει μοναδικές δημιουργίες και αξεπέραστο look είτε πρόκειται για βαφήχτένισμα ή κούρεμα ενώ το έμπειρο team ονυχοπλαστικής είναι πάντα έτοιμο να σας χαρίσει αξεπέραστες δημιουργίες που θα σας καταπλήξουν.

Νυχια

Nail Art

Το έμπειρο τμήμα ονυχοπλαστικής μας είναι πάντα έτοιμο να σας χαρίσει ονειρεμένες δημιουργίες που θα καταπλήξουν εσάς και τους γύρω σας σε ασυναγώνιστες τιμές με την γνωστή ποιότητα που τόσα χρόνια σας προσφέρουμε.

Κουρεμα

Experienced Cutters

Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων κομμωτών μας και δώστε νέα πνοή στην εμφάνιση σας με εντυπωσιακά look και μοναδικές εμφανίσεις.

Βαφη

Vibrant Colours

Ανακαλύψτε την μεγάλη γκάμα επώνυμων βαφών που διαθέτουμε στα καταστήματα μας και δώστε νέο στυλ στην εμφάνιση σας.

Χτενισμα

Μοναδικές εμφανίσεις

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών μας να σας χαρίσουν μοναδικά χτενίσματα που θα ανανεώσουν την εμφάνιση σας βασισμένα πάντα στις τελευταίες προσταγές της μόδας.

Κούρεμα Γυναικείο Αντρικό
Stylist $80 $70
Senior Stylist $90 $80
Master Stylist $110 $100
Celebrity Stylist $POA $POA
Cut $ $
Cut $ $
Cut $ $
Cut $ $
Cut $ $
Κούρεμα Γυναικείο
Stylist $80
Senior Stylist $90
Master Stylist $110
Celebrity Stylist $POA
Cut $
Cut $
Cut $
Cut $
Cut $